summer bucket list ja kadonneen kuulon metsästys

Kävin eilen lääkärissä tuon korvan eli huonontuneen kuulon ja tinnityksen takia. Jäi vieläkin vähän auki mikä on kyseessä, mutta korvatipoilla mennään viikon verran eteenpäin. Jos kuukaudessa ei tule muutosta niin joudun kuulotutkimuksiin ja ihan korvalääkärille. Vähän ahdistaa. Pelkästään se, että ei kuule kunnolla, kun kaverit puhuu tekee olon tosi epämukavaks ajottain. Tän takia tein myös vaikeen päätöksen ja luovuin Tahkon yhdestä taittoduunista. Ei miulla pää kestä vääntää 16-sivusta julkasua yksin, kun päässä vaan soi. Pitää muistaa, et oman terveyden kuuluu mennä töiden edelle. Muissa hommissa on onneksi vähän löysempi aikataulu niin teen sen mukaan miten pystyn. Huono omatunto soimaa, koska tuntuu, et luovutti. (Mut näin on parempi, eiks niin ?)

Väsäsin itelleni summer bucket listin ja kaikessa yksinkertaisuudessaanhan ideana on toteuttaa kaikki asiat mitä listalta löytyy kesäloman alettua. Aikaa on elokuun loppuun asti. Yritin keksiä asioita, joita ei tuu tehtyä tavallaan vahingossa, mut en myöskään listannu mitään aivan älyttömiä. Jokaisen tapahtuneen asian pyrin myös ikuistamaan !


Pitkästä aikaa muuten koen oikeasti koukuttuneeni johonkin. Nimittäin Orange Is The New Black-sarjaan sekä Hörppy-juomaan. Voittekin siis vaan arvailla mitä aion tehdä seuraavaks. Kyllä. Juon musta omena-Hörppyä ja OITNB pyörii koneelta.

Emmi
22042015

4 kommenttia:

  1. Voi vitsi mäkin haluan lennättää leijaa ja käydä suomenlinnassa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe, suosittelen ! en muista ite ees ikinä käyneeni Suomenlinnassa ja leijan lennättämisestä on aivan liian kauan aikaa, ni pakko korjata nää asiat kesällä ! :--)

      Poista
  2. Vitsit ihania asoita sulla on siinä listalla! <3 :D

    ❀Cinderella Days❀

    VastaaPoista

ihan rohkeasti vaan ! :-)