hiusrääkkiä

Olin taas noin vuorokautta vajaa viikon muualla, kuin Riihimäellä. Ekana Helsingissä ja sieltä suuntasin Imatralle. Helsingissä kävin Asten uuen levyn julkkareissa kääntymässä ja Imatralla moikkaamassa perhettä ja kavereita. En yhtää ihmettele, et aika menee nopee, ko oon näin vähän täällä missä kirjat on.



Kiusasin vähän hiuksia kuluneen viikon aikana. Olin eka hetken arponu, et minkälaista muutosta haluun hiusten väriin. Rohkaistuin ja päätin kokeilla kokonaan sinistä tukkaa. Mustat värit veke ja sinisellä värillä sen jälkeen. Jostain syystä sininen taittui tosi paljon mustaan ja tukka olikin mielekiintone yhdistelmä sinistä ja mustaa. Ei siinä, ei ainakaa taittunu vihreesee. Tuo väri haalistu jo puoles viikos aivan järkyttävästi ja tulin siihe tuloksee, et sen ylläpitäminen tulee kalliiks ja rasittaa hiuksia, ku sitä pitäis olla vähintää parin viikon välein värjäämässä uusiks.



Sinimustacombo oli kiva sen hetken, mut haalistuneena meni tosi tyhmän näköseks ni jouduin siitä luopumaan alle viikossa. Uudestaan arpomaan mikä väri ois kivaa vaihtelua siihen ainaiseen mustaan. Päädyin suht perusruskeeseen ja nyt oon tyytyväinen. Ruskee väri kestää eikä tarvii olla vähän väliä värjäämässä. Nyt lupaan olla härnäämättä hiuksia hetkeen !



Pääsiäislomaa ois viel hetki jäljellä
ja sen ajan vietän Riihimäellä, ihme kyllä. Enkä aio tehdä yhtään mitään ! Paitsi palvella vaellukselta saapuvaa poikakaveria. Nii ja pyykitki pyörii jo koneessa ja tiskiä tulee varmasti. Mut muuten oon vaan.


Ai niin
, miulla on nykyään oma FB-sivu noille valokuvaustouhuille nimeltään EJPhoto. Saa tykätä.


Emmi
05042015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ihan rohkeasti vaan ! :-)