kuka muu muka

Blogihan on myös yöllisiä avautumisia varten, eikös juu ? Tajusin tuossa YouTubea plärätessä, et miulla on ikävä Cheekin aka Jare Tiihosen keikkoja. Sitä fiilistä, meteliä ja järjetöntä kasaa fiiliksiä. Sitä hurjaa hypeä.

Itseasiassa Jare on se herra, jonka musiikki sai miut mukaan tähän "räppigenreen". Muistan, kun joskus about 15-kesäsenä kävin paljon potkimas futista tai viskomas lenttistä parin sillosen kaverin kanssa. Raahattiin ain pienet matkakajarit messiin ja soitettiin musaa. Nää kaverit pyys, et soittaisin Cheekiä. Orjallisesti hankin herran biisei soitettavaks mein pelailuihin. Siitä se sitten lähti. Myöhemmin tuli Liekeissä-single ja paluuta ei ollut. Oon tosi vähän kiertänyt Tiihosen perässä keikoille välimatkojen ja rahatilanteen takia, mutta ei se määrä vaan se laatu. Voin myös olla onnellinen siitä, et miulla on ollu mahdollisuuksia päästä tapaamaan Tiihosta. Ne on niitä ainutlaatusii juttuja.


Olin mukana menossa Kuka Muu Muka-tourin alotuksessa, jäähallilla 21.09.2013, sekä lopetuksessa, stadionilla 23.08.2014. Olin jo varautunu jäähallilla isoon kasaan tunteita, mut eihän se ollu mitään verrattuna stadikkaan. Stadionilla taisin itkeä melkeinpä läpi koko keikan. Koeta siinä vesisateessa, murjottuna eturiviin, saaha vielä hyviä kuviakin järkkärillä. Tuon stadionkeikan loputtua en heti tajunnu, et se oli hetkeks siinä. Kaveri vieressä käänty kattomaan ja kysy fiiliksiä. Sitte tajusin ja aloin itkemään uudestaan. Nyt varmaan joku aattelee, et oon säälittävä idiootti, ko itken räppärin perään, mut ei minuu hävetä myöntää sitä.



En oikeastaan tiedä mikä tarkoitus täl postauksella on. Ehkä halusin vaan johonkin vähän kirjottaa, et kui on ikävä Jaren keikoille. Tiihonen on ansaitulla tauolla, mutta kyllähän alkais olee kova hinku saada mies vähitellen takaisin. Enkä oo muutekseen vielä kertaakaan kattonu Stadion Edition-dvd:tä, mut viel tänä yön sen katon.


Muistakaa lapset, et ihan jokainen saa tykätä mistä haluaa. Jos Cheek ei satu sinuu kiinnostamaan ni se fakta ei minuu liikuta. Vihaajat vihaa, mut älkää tuhlatko energiaanne toisten dissaamiseen, se ei hyödytä yhtään ketään, ei edes sitä vihaajaa.

Emmi
09042015

4 kommenttia:

  1. Itekanssa käynyt cheekin parilla keikalla jatäytyy sanoo että se jäbä osaa viihdyttää :D ei muuta ku positiivista sanottavaa. Huvittavinta kai sekin, etten ees paljoo tykänny cheekistä ennen niitä keikkoja, ja niitten jälkee mielipiteet herraa kohtaan muuttu ihan täysin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, Jare saa aina hienosti yleisön mukaan. :-) tosil sillä on paljon biisejä, jotka jokainen melkeinpä pakosti tietää ni yleisöö on helpompi ehkä viihdyttää.

      Poista
  2. Voi minkä kivan blogin mä täältä löysinkään! :-) Ihan supersöpö nimi tällä! Kirjottelet kivasti ja selkeästi. Taidanpa jäädä seurailemaan! :-)

    VastaaPoista

ihan rohkeasti vaan ! :-)