pää jumissa liian monetta päivää

Kipeenä oleminen on niin syvältä ! Mietin viime tiistaina, et onpas kylmä ja pääkin jumissa. Koulusta päästyäni kömmin peiton alle vinkumaan ja mittailemaan ruumiinlämpöä. Kuumetta, no jes. Kuume piti seuraa pari päivää ja sit se vaihtukin yskänuha-comboon. Vieläkin siis menee sairastellessa. Päässä painetta niin kivasti, et tinnittää nyt jo kolmatta päivää. Ehkä tästä viel selvitään.

Miulla hajoaa pää liian helposti neljän seinän sisällä ja siks raahasin itteni sairastelemaan Helsinkiin miehekkeen luo, ettei tarvii yksin olla. Kaiken lisäks O:lla oli synttäritkin torstaina ni pitihän herraa käyä muistamassa. Viikonlopun aikana käytiin moikkaamassa O:n isovanhempia ja heiän hauvaa sekä väsäsin synttärikakun ja kakkukahviteltiin pienellä poppoolla. En ollu muuten ikinä ennen tehny kakkua ees valmiiseen pohjaan ja se vähän ehkä näkyi lopputuloksessa. Koristelu ei ollu läheskään niin hieno, ko miu villeis unelmissa, mut hyvin se vieraille maistu. Uskallan varmaan kokeilla toistekkin vastaavaa.


Sain taas perheenlisäystä. Annoin vanhan, mutta hyvin palvelleen iPodin uuteen kotiin ja ostin itelleni uuden. 7. sukupolven iPod nano. Musiikkisoitin on niitä vähäsiä asioita missä oon merkkiuskollinen, siksi siis Apple. 16 gigaa pelkkää rakkautta. Ja kannatti tuon värin takia ootella laitetta saapuvaksi kolmisen viikkoa, on tuo väri sen verran makee !


Emmi
13042015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ihan rohkeasti vaan ! :-)