tilanne haltuun, älä päästä tilaisuuttas karkuun


Tahko avas pesiskautensa, nimenomaan ulkokauden, harjotuspelin merkeissä lauantaina ja se tarkotti miulle siis töitä. Kävin ekaa kertaa tutustumas Pihkalaan ja otteluraportin tekemiseen. Treenattavaa raportin tekemisen suhteen löytyy ja paljon, toi on miulle täysin uus juttu. Ihan kivaa tosin.


Alotin myös lauantaina, kauan haaveena olleen, järjestyksenvalvojakurssin ! Jostakin syystä toi on hommana kiinnostanu jonkin aikaa ja nyt viimein pääsen sille osallistumaan. Eilinen ja tää päivä siellä on ollu tosi mielenkiintosia ja siks en maltakkaa oottaa ens viikonloppuu millon päästää kokeilemaan voimankäyttöä ihan käytännössä. Eli ens viikonlopun ja läpäistyn kokeen jälkeen oon valmis järjestyksenvalvoja ! Ihan huikeeta, oikeesti. Pakko toki mainita kurssilta miinuksiakin, nimittäin ensiapujuttujen käyminen on supertärkeetä, mut samal inhottavaa, ko joutuu miettii niit onnettomuustilanteita läpi sekä yks video mikä meille näytettiin oli sellanen ei-niin-mieluinen alotus tälle sunnuntaille. Toi Robinin ja Elastisen yhteinen biisi toimii hyvin muuten motivaationa ja sopii nyt tähän just hyvin.

Mitä ikinä sun unelmat onkaan, et saavuta niitä unessa koskaan,
ota ittees niskast kii, kelaa mitä haluut ja tee lista siit.

Tän kaiken lisäks juhlittiin vielä poppoolla Ollia tuota miun toista puoliskoa. Ite otin iisisti tuon järkkärikurssin eli aikaisten aamujen takia.



Tuohon kakkuun ja sen kynttilöihin liittyy mysteeri. Jossain vaiheessa iltaa huomattiin, että kakussa oli yks kynttiläteline ilman kynttilää. Sitä kynttilää ei näkynyt missään. Liekö joku sen syönyt, haha.

Emmi
19042015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ihan rohkeasti vaan ! :-)