viikonlopun kujeet

Ei sillä, että viikonloput ois yleensä tylsiä, mut tää viikoloppu oli tosi kiva. Sillein eri tavalla, ko yleensä. Ja sain vähän erilaista sisältöö miun muuten niin yksinkertaseen eloon.

Lauantaina suunnattiin juhlistamaan seurustelun vuosipäivää O:n kanssa ja olin hankkinu meille liput Jokereiden matsii. Herra on narrien kannattaja ja ite nyt tykkään lätkästä ylipäätään, sekä toki myös Jokereista. Jännää tosta teki se, et se oli kummanki eka KHL-matsi, vaik katsojan silmissä peli ei pahemmin tuntunu eroavan kotimaisesta liigasta. Nappasin muutaman kuvan salaa, ko tietääkseni siellä ei sais kuvata. Vai saako ? Ei kukaan ainakaan miulle järkkäristä huomauttanu ni elän siinä uskossa, että en tehny mitään väärää. Meil oli paikat kentän toisessa päässä, tokassa rivissä ja siit oli kyl tosi siistii seurata matsia.






Tänään sitte lähdettiin junalla Lokin kanssa Mäntsälään ja syynä pentutapaaminen. Kasvattaja järkkäs meille paikan, johon kaikki paikalle kykenevät suuntas karvasten lastensa kanssa moikkaamaan toisiaan ja pentujen vanhempia. Kaikki pennut oli niin söpöjä ja meiän oma tapaus sai kovasti kehuja; tasapainonen, ihana luonne, supersöpö, komea ja pehmonen. Loki oli vaan se pentueen pelokkain ja ei meinannut alkuun uskaltaa ryhtyä leikkiin. Haukku muille kauempaa ja pakeni välillä turvaan, mut onneks loppua kohti kävi pusuttelemassa muita hauvoja.




Emmi
20092015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ihan rohkeasti vaan ! :-)