summer bucket list ja sen totaalinen epäonnistuminen

Toi summer bucket list kuulosti mitä hienoimmalta idealta silloin ihan alkukesästä ja ajattelin, että tuun toteuttamaan ne kaikki. Ka boom ja toisin kävi. Voi kuulostaa selittelyltä, mutta tuo koiran hankinta sotki kuviot totaalisesti, positiivisesti tottakai. Tuon riiviön, töiden ja kotihommien lisäksi aikaa ei pahemmin tuntunut kesällä jäävän. Ja suurin osa noista olis vaatinut seuraa sekä rahaa ja nekin vähän vaikeutti asioita. Joo, seliseli, mutta ihan oikeasti yritettiin järkkää sopivaa väliä käyä Suomenlinnassakin, mutta ei ottanut onnistuakseen.


Listahan näytti tuolta ja ainoastaan toteutuneisiin päätyi: puhaltele saippuakuplia ja käy festareilla. Ja tietenkään en kumpaakaan saanut ikuistettua, toista laiskuuden ja toista sääntöjen takia. Harmittaa vietävästi, että noi kivat jutut jäi kokematta. Jotkut on innostunu tekemään samankaltasia listoja syksylle ja ite en enää uskalla. Sen vaan sanon, että Jokereiden matsiin ja Heurekaan tahdon ! Toki tuo Star Wars-maratoni toimis kivana syksysenä iltana/yönä. Ehkä syksy motivoi paremmin, se kun on kesää paljon kivempaa aikaa.

Pistettiin ruokavaliota uusiks tuon komeamman puoliskon kanssa. Enemmän kasviksia, proteiinia ja niitä terveellisempiä juttuja. Vähemmän hiilareita ja kaikenlaisia herkkuja. Meillä ei oo mitään tarkempia tavoitteita asian suhteen, kohan saadaan ittemme parempaan kuosiin. Myöhemmin lisätään tuohon enemmän liikuntaa, kohan kroppa tottuu muutokseen ja jaksaa paremmin perässä.

Emmi
03092015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ihan rohkeasti vaan ! :-)