auf wiedersehen Peltosaari !

Muutto. Se on viimein ihan oikeesti tehty. Kaikki tavarat on paikoillaan, oon kotona ja nyt myös avoliitossa. Helsingissä. Perjantaina oli se virallinen roudauspäivä. Tavarat saatiin onneks yhdellä reissulla Riihimäeltä tänne. Yötä myöten niitä sitten asettelin paikoilleen ja viimeset tavarat löys kohtansa eilen. Ihan vielä ei tunnu todelliselta, et en enää majaile Riihimäen pienessä opiskelijasolussa. Ehdin siis asua Riksussa vajaa 2 vuotta, opiskeluiden perässä sinne muutin syksyllä 2013. Aika siellä meni tosi nopee ja vaik välil oliki vaikeempaa ni kyl tuolla koki ja oppi paljon. Ekaa kertaa omillani (vaikkakin opiskelijasolussa) ja uus koulu. Paljon jänniä juttuja. Kyl silti oon happy, et pääsen sieltä pois, Riihimäki on nyt nähty ja ne Peltosaaren Angry Birds-jouluvalot. Katotaan miten elämä lähtee sujumaan Helsingissä kahden miehen kanssa. Oon kuitenkin tosi onnellinen täällä Helsingissä, viihdyn niin hyvin ! Virallisesti saa kutsua helsinkiläiseksi 1.6., kun kirjat siirtyy tänne.




Koulua jäljellä valmistujaistreenin ja kuumottavan oppariesittelyn verran. Työt on alkanu hyvin tässä viimesten koulupäivien ohella ja tykkään tehdä työtä Tahkolle. Voin hyvin.

Kävin lauantaina muuten valokuvaamassa yhtiä taloyhtiön pihajuhlia pikasesti. Siellä oli söpö kissa ja kivoja viirejä. Yay.



Emmi
24052015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ihan rohkeasti vaan ! :-)