hölläyslupa pariksi päiväksi myönnetty

Voi tätä helpotuksen määrää ! Wilman mukaan suoritettuja opintoviikkoja on tällä hetkellä jopa liikaa, taittonäyttö meni läpi ja opinnäytetyö on arvioitu. Kesätyöstäkin pidettiin palaveri ja hyvällä lykyllä pääsen alottamaan työt jo tässä kuussa, toivotaan siis parasta.

Tahtoisin jo niin kovin näyttää teille miun opinnäytetyön, mutta en voi. Asiakkaan eli artistin pitää hyväksyä video ennen julkista esittämistä. Varmaan ees kaikki ei tiedä, et tein opinnäytetyön artistista nimeltä Aste ja mukana pyörivästä apinalaumasta. Vähän voin kuitenkin spoilata laittamalla yhden pilalle menneen pätkän viihdykkeeksi. Tavoitteena on saada valmis pätkä näytille vielä tän viikon aikana. Videosta ja koko työprosessista teen ihan oman postauksen julkasun yhteydessä.



Ensimmäinen isompi muuttokuorma päätyy määränpäähänsä huomenna ja mie sitä meen sinne purkamaan. Muutenkaan en oo hetkeen päässyt Helsinkiin viettämään aikaa ni oon tosi ilonen, et voin nyt tässä välissä siellä vähän hölläillä. Oon niin ansainnu pari päivää "lomaa" !

Emmi 
06052015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ihan rohkeasti vaan ! :-)