sie valitset, mie kuvaan

Eri someissa pyörii aina ties minkälaista haastetta ja ajattelin valokuvaukseen painottuvia yhdistelemällä luoda oman. Oma kamera on turhan paljon aloillaan ja tällänen haaste pistäis miut taas työn touhuun ihan tosissaan, tulis kuvattua muutakin, ko meiän Loki-herraa. Jokaisen kuvan lupaan siis kuvata nyt enkä käytä tähän mitään vanhoja. Keksin ja bongailin jänniä aiheita, joita voisin kuvailla ja teidän tehtävä on niistä ehdottaa toteuttamisen arvoisia. Toki sekoitetaan pakkaa niin, että saa laittaa omiakin ehdotuksia. Alla listattuna sellasia mitkä kuulosti kivoilta.


En määrittele tähän nyt mitään aikarajoja vaan kattelen vähän ehdotusten määrän mukaan millon lyön aiheiden antamisen lukkoon ja sen mukaan sitten missä ajassa ehdin ne kuvata. Rohkeasti siis huutelemaan joitain noista ja omiakin ehdotuksia ! Ehdotus voi olla selkeä idealla "lempijuomasi" tai sitten sellainen, joka pakottaa miut leikkimään mielikuvituksella eli esimerkiks "valkoinen". Semmoinen sääntö kuitenkin, että vaikka joku aihe sanottaisiinkin useampaan otteeseen niin ainoastaan kerran sen kuvaan. Here we go !

Emmi
06082015

4 kommenttia:

  1. Anonyymi7/8/15 10:07

    Ylilionnollinen, jotain kylmää ja huono tarkennus! Noista sinun listaamista ja sitten voisi vielä laittaa: oranssi, sinun lempimaisemasi ja vaikea kuvattava ;)

    VastaaPoista
  2. Kasvoton omakuva ja valomaalaus!

    VastaaPoista

ihan rohkeasti vaan ! :-)