kaipaan takas sun luo sinne missä mun hyvä on

Viikonloppuna meidän kämppä huuti yllättävän paljon tyhjyyttään, kun jokainen tuntui olevan jossain reissuissa. O suuntas kavereiden kanssa mökille ja Loki vietti vuorokauden lemmikkihotellissa. (Lokin reissu sinne meni hyvin, sai uusia kavereita ja itki kuulemma vain vähän, mut oli se onnellinen, kun sen kotia hain.) Itsehän suuntasin Tampereelle !


Tampere eli Blockfest kutsui viikonloppuna. Miulle kävijänä uus tapahtuma ja Tamperekkaan ei oo mitenkään supertuttu kaupunki. Sinä päivänä, ku paljastettiin, et Cheek tekis comebackin Blockeilla niin eihän siinä tarvinnu kauaa miettiä. Harmi vaan, että lauantain liput meni tosi hätäseen ja jouduin ostamaan koko festarin kattavan lipun ja sen lisäksi ei ollut edes varaa lähteä sinne perjantaina plus, että ei olis ollu seuraakaan, niin tuli käytyä vain lauantaina. Seuraksi tietty lähti pikkusisko Essi. Tuli tsekattua päivän aikana Jaren lisäks Mikael Gabriel, T.I. ja Aste-Nikke Ankara-Evelina-combo. Viimeisenä mainitun aikana muuten huusin, kuin riivattu, kun Robin kävi lavalla esittämäs Niken kans parasta just nyt-biisin ! Voin kertoo, et jännitti ihan pirusti, ko tunti ennen Cheekin keikkaa screeneil alko pyörimään kello, joka laski aikaa keikan alkuun. Ja olihan se keikka superloistava ! Mukana oli taas kasa feattaajii ja saatiin kuulla uuttakin matskuu sekä kaupan päällisiks pienen potpurin verran vanhoja legendoja. Taas niitä keikkoja mitkä pitäs ite kokee, en nimittäin saa sellasia sanoja kasaan, jotka antais oikeutta tuolle show'lle. Upee, about 1,5h, setti, jonka kruunas ilotulitus ! Ihme kyllä ei tullu itkettyä keikan aikana, se aito onnellisuus siitä, et oma lemppariartisti on lavalla meni kaiken muun ohi eikä edes ajatellut, jos joku biisi olisi ollut koskettavuudellaan parin kyyneleen arvonen. Tervetuloa takas Jare, on ollu ikävä. Blockfesteistä festarina sen verran, et oli tosi hyvin järkätty ja tais mennä Summer Upin ohi kohisten. Ehkä tästä lähtien tuleekin Lahden sijaan suunnattua Tampereelle. (Ja kuviahan Blockeilta ei oo, koska ammattijärkkärit oli kiellettyy tavaraa siellä.)



Hyvinkään Tahkon pelit päätty lauantaina ja samalla tietysti miun työt. Työt tuntu loppuvan, ko seinään ja kesä Tahkon leivis meni pirun nopeesti. Se oli mukavaa hommaa ja mielelläni tekisin jatkossakin vastaavaa. Pääs tutustumaan pesikseen ihan uudella tavalla ja tietty myös uusiin ihmisiin. Katotaan minkä urheiluseuran hommiin päädyn seuraavaks. Nyt sitten vaan uutta työtä hakemaan.

 Emmi
24082015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ihan rohkeasti vaan ! :-)