ei mitään ja hau hau

Tapahtuu kaikkea ja ei mitään. Suurimmaks osakseen ei mitään ja sivussa pyörii yksi isompi hankinta. En jaksa satuilla tänne mitään täysin turhaakaan, mutta koetan kuitenkin pitää blogin pystyssä vähintään kuulumisilla.

Niin, se iso hankinta on koira. Oltiin suunniteltu miehen kanssa jonkun lemmikin hankkimista jo jonkin aikaa ja aluksihan mietittiin marsujen ottamista. Kuitenkin siirryttiin ideasta toiseen ja todettiin, että koira olisi meille sopivampi ja tavallaan myös fiksumpi hankinta. Rotuakaan ei tarvinnut kauaa miettiä, kun löydettiin nopeasti kumpaakin miellyttävä rotu. Tänään käytiin hauvavauvoja kattomassa livenä ja sieltä yksi nalle varattiin meille. Torstaina 2.7. annetaan koti söpölle suomenlapinkoiralle. Ajattelin, etten sen enempää pennusta vielä täällä paljasta, kunnes tämä tapaus saapuu kotiin. Voin silti vähän näyttää kuvia pentueesta. Lupaan jonkun kattavan postauksen sitten heinäkuun alussa vähän kaikesta koiruliin liittyen. On kyllä maailman söpöin otus ! Nimikin on kyllä jo tiedossa, mutta enpäs paljasta sitä vielä täällä, kjeh kjeh !



Eipä tässä muuta. Tätä hankintaa ihmetellessä mennään ja varmaan myös nyt aika tuntuu vähän hidastuvan, koska odottaa niin paljon perheenlisäyksen kotiutumista. Onneksi tässä välissä voi shoppailla hauvalle tarvikkeita. Suurin osa onkin jo ostettu/tilattu ja niitä voi hypistellä sekä näyttää kavereille.


 Emmi
15062015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ihan rohkeasti vaan ! :-)